Frequently Asked Questions


(EN) Ga naar 'foto's aanpassen', boven aan de pagina. Wis de foto die u wilt vervangen door te klikken op 'remove'. Laad een andere foto op. Klik onder aan de pagina op 'Bewaren'. U kunt vijf foto's opladen. De foto moet een .gif, .bmp, .png of .jpg formaat hebben en de foto moet voldoen aan onze Algemene Voorwaarden. Het PAM team controleert de foto's binnen 24 uur.

(EN) Klik boven aan de pagina op 'foto's aanpassen' U plaatst uw foto in twee stappen bij uw profiel:

1. selecteer een foto van uw harddisk door op "Bladeren" te klikken,

2. Klik vervolgens op "Uploaden".

3. Klik tenslotte op 'Opslaan' onder aan de pagina.

Alleen .gif, .bmp, .png of .jpg bestanden kunnen worden geplaatst. De maximum bestandsgrootte is 2MB. De foto moet voldoen aan onze Algemene Voorwaarden.

Het PAM team controleert en publiceert uw foto binnen 24 uur. Als uw foto niet wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een e-mail.

Leden willen weten hoe u eruit ziet. In de volgende gevallen wordt uw foto niet goedgekeurd: er staan kinderen herkenbaar op de foto; de foto's zijn erotisch getint; de foto's passen niet binnen de PAM-cultuur.

(EN) Zowel full members als free members kunnen flirts naar elkaar sturen en daarmee de interesse in elkaar laten blijken. Persoonlijk contact leggen is alleen mogelijk als je full member bent. Bekijk een profiel van een member door op zijn/haar foto te klikken. Klik vervolgens op 'Stuur een bericht'. Als een member online is, dan kun je als full member ook klikken op 'Nodig uit voor een chat'. Full members kunnen onbeperkt berichten sturen naar alle leden en alle berichten lezen. Free members kunnen onbeperkt reageren op een bericht dat ze ontvangen hebben van een full member.

 

(EN) De veiligheid en de bescherming van de gegevens van onze leden staan bij PAM hoog in het vaandel. PAM houdt zich aan de wettelijke bepalingen met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens. Zonder uw toestemming geeft PAM uw gegevens niet aan derden door. Lees ook ons privacybeleid.

(EN) Alleen full members zien foto's. Op deze manier beschermen wij de privacy van onze leden. Full members kunnen bovendien onbeperkt contact leggen met andere leden. Zowel full members als ook free members kunnen reageren op berichten van full members. Ik will full member worden.

(EN) Kijk in de map met  'Ongewenste mails' / 'Spambox' of de validatiemail hier is terechtgekomen.

Zo ja: verplaats de mail naar jouw inbox en voeg de afzender toe aan de lijst met veilige afzenders.

Zo nee: neem dan contact op met de helpdesk. Geef aan dat je geen mail ontvangen hebt en dat je de map met ongewenste  mails gecontroleerd hebt. Mogelijk bevat het e-mailadres dat jij hebt opgegeven een type-fout. Vraag om een nieuwe validatiemail.

(EN) PAM biedt verschillende memberships. Het free membership geeft jou de mogelijkheid om rond te kijken wat PAM biedt. Met een full membership leg je onbeperkt contact met andere leden. Je kunt ook berichten sturen naar free members. Een free member kan jouw bericht ontvangen en beantwoorden.

Begeef jij je samen met jouw geliefde op het dating pad? Met een poly full membership krijg je 15% korting.

(EN) Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn liefdespartners'. Geef een omschrijving van jullie relatie en bevestig jullie relatie. Jouw partner ontvangt een mail waarin wordt gevraagd of hij/zij jullie liefdesrelatie wil bevestigen. Na bevestiging van de relatie wordt de omschrijving getoond op jullie beider profielen. Jullie zijn nu allebei poly members.

 

Full poly member worden? Ga naar full (poly) member worden en klik het gewenste abonnement aan. De tarieven zijn automatisch aangepast.

(EN) Wil je dat PAM jouw inloggegevens bewaart, plaats dan tijdens het inloggen een vinkje bij 'Onthoud inloggegevens'. Sluit jouw browser of computer af zonder uit te loggen. Zodra je  PAM weer opnieuw opstart ben je automatisch ingelogd. Je blijft nu ingelogd op PAM, totdat je klikt op 'uitloggen'.

Wil je dat jouw gegevens ook bewaard blijven als je bent uitgelogd? Maak dan gebruik van het onthouden van inloggegevens via jouw browser (bijvoorbeeld via Internet Explorer of via Fire Fox) in plaats van via PAM.

(EN) De tekst van een liefdesrelatie wijzig je door de liefdesrelatie te verwijderen en weer opnieuw aan te maken. Een liefdesrelatie verwijderen gaat als volgt. Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn geen liefdespartners meer'. Een liefdesrelatie opnieuw aanmaken doe je als volgt. Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn liefdespartners'.