Frequently Asked Questions


PAM biedt drie verschillende memberships: free membership, full membership en full poly membership.

Het free membership is gratis en geeft jou de mogelijkheid om rond te kijken wat PAM te bieden heeft. Je kunt ook berichten van full members ontvangen en beantwoorden.
Het full membership is een betaald lidmaatschap. Met het full membership kun je onbeperkt contact met andere leden leggen, ook met free members.
Begeef jij je samen met jouw geliefde op het dating pad? Voor jullie is er het full poly membership. Daarmee krijg je 15% korting.

Kijk in de map met  'Ongewenste mails' / 'Spambox' of de validatiemail hier is terechtgekomen.

Zo ja: verplaats de mail naar jouw inbox en voeg de afzender toe aan de lijst met veilige afzenders.

Zo nee: neem dan contact op met de helpdesk. Mogelijk bevat het e-mailadres dat jij hebt opgegeven een typefout. Geef aan dat je geen validatiemail ontvangen hebt en dat je de map met ongewenste  mails gecontroleerd hebt. Vraag om een nieuwe validatiemail.

Zowel full members als free members kunnen flirts naar elkaar sturen en daarmee de interesse in elkaar laten blijken. Persoonlijk contact leggen is alleen mogelijk als je full member bent. Bekijk een profiel van een member door op zijn/haar foto te klikken. Klik vervolgens op 'Stuur een bericht'. Als een member online is, dan kun je als full member ook klikken op 'Nodig uit voor een chat'. Full members kunnen onbeperkt berichten sturen naar alle leden en alle berichten lezen. Free members kunnen onbeperkt reageren op een bericht dat ze ontvangen hebben van een full member.

 

Je kunt vijf foto's plaatsen. Klik boven aan de pagina op 'foto's aanpassen' Je plaatst jouw foto in twee stappen bij jouw profiel:

1. Klik op 'Bladeren' en selecteer een foto van jouw harddisk

2. Klik vervolgens op 'Uploaden'.

3. Klik tenslotte op 'Opslaan' onder aan de pagina.

Alleen .gif, .bmp, .png of .jpg bestanden kunnen worden geplaatst. De maximum bestandsgrootte is 2MB. De foto moet voldoen aan onze Algemene Voorwaarden.

Het PAM-team controleert en publiceert uw foto binnen 24 uur. Als uw foto niet wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover een e-mail.

Leden willen weten hoe u eruit ziet. In de volgende gevallen wordt uw foto niet goedgekeurd: er staan kinderen herkenbaar op de foto; de foto's zijn erotisch getint; de foto's passen niet binnen de PAM-cultuur.

Ga naar 'foto's aanpassen', boven aan de pagina. Wis de foto die je wilt vervangen door te klikken op 'remove'. Selecteer een andere foto. Klik onder aan de pagina op 'Bewaren'. Je kunt vijf foto's plaatsen. De foto moet een .gif, .bmp, .png of .jpg formaat hebben en de foto moet voldoen aan onze Algemene Voorwaarden. Het PAM-team controleert de foto's binnen 24 uur.

De veiligheid en de bescherming van de gegevens van onze leden staan bij PAM hoog in het vaandel. PAM houdt zich aan de wettelijke bepalingen met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens. Zonder jouw toestemming geeft PAM jouw gegevens niet aan derden door. Lees ook ons privacybeleid.

Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn liefdespartners'. Geef een omschrijving van jullie relatie. Jouw partner ontvangt een mail waarin wordt gevraagd of hij/zij jullie liefdesrelatie wil bevestigen. Na bevestiging van de relatie wordt de omschrijving getoond op jullie beider profielen. Jullie zijn nu allebei poly members.

 

Full poly member worden? Ga naar Full (poly) member worden en kies het gewenste abonnement. De tarieven zijn automatisch aangepast.

De tekst van een liefdesrelatie wijzig je door de liefdesrelatie te verwijderen en weer opnieuw aan te maken. Een liefdesrelatie verwijderen gaat als volgt. Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn geen liefdespartners meer'. Een liefdesrelatie opnieuw aanmaken doe je als volgt. Ga naar het profiel van jouw partner en klik op 'We zijn liefdespartners'.

Wil je dat PAM jouw inloggegevens bewaart, plaats dan tijdens het inloggen een vinkje bij 'Onthoud inloggegevens'. Sluit jouw browser of computer af zonder uit te loggen. Zodra je PAM weer opnieuw opstart, ben je automatisch ingelogd. Je blijft nu ingelogd op PAM, totdat je klikt op 'uitloggen'.

Wil je dat jouw gegevens ook bewaard blijven als je bent uitgelogd? Maak dan gebruik van het onthouden van inloggegevens via jouw browser (bijvoorbeeld via Internet Explorer of Fire Fox) in plaats van via PAM.

Alleen full members zien foto's. Op deze manier beschermen wij de privacy van onze leden. Full members kunnen bovendien onbeperkt contact leggen met andere leden. Zowel full members als ook free members kunnen reageren op berichten van full members. Ik wil full member worden.

Klikt u op de homepagina op 'Wachtwoord vergeten' onder de login. Op de site, die nu verschijnt, hoef je alleen nog maar jouw gebruikersnaam in te voeren en op 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt' te klikken. Je krijgt van ons onmiddellijk een e-mail toegestuurd waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten, zodat je weer zonder problemen kunt inloggen.