Welkom bij PAM!

PolyAmorieMatch, de enige eerlijke datingsite voor openminded people! Nieuws!

Polyamoriematch komt weer tot leven. Dit jaar komt er een vernieuwde en moderne datingsite. Jan Tromp en Helene Baayen zijn de uitdaging aangegaan om polyamoriematch op de datingkaart van Nederland te gaan zetten. We staan voor PAM op beurzen, organiseren ontmoetingsfeesten en andere evenementen. En vooral, wij beheren deze site helemaal zelf. We beantwoorden persoonlijk jullie vragen, mails en staan open voor aanvullende ideeen. Willen jullie meer over ons weten, kijk dan op https://purenature.nl.

Wil je je liefde delen met meerdere mensen? Heb je al een relatie, maar wil je jezelf verder ontplooien door het aangaan van nieuwe contacten? Of ben je single en wil je wel een relatie, maar niet met iemand die jouw exclusiviteit gaat claimen? Ben je daar open en eerlijk over, dan is deze unieke datingsite iets voor jou. 

PolyAmorieMatch is in 2010 opgericht door Ageeth Veenemans en in september 2014 overgenomen door de stichting polyamorie Nederland (SPN). In februari 2015 is de site overgegaan naar Jan Tromp, voormalig bestuurslid van de Stichting Polyamorie Nederland. De opbrengsten van de betalende leden worden geinvesteerd in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, moderne en functionele site waarin het gedachtegoed van polyamorie is terug te vinden in de manier waarop profielen zijn opgebouwd. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Hou dan het nieuws en de veranderingen op deze site in de gaten! Alle mensen die ingeschreven staan als leden of zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief zullen de informatie in hun postvak blijven ontvangen!

Voor contact, informatie en opgeven voor de nieuwsbrief kun je mailen naar: redactie@polyamoriematch.nl


Waarom meer dan één liefdesrelatie?

De mens heeft een diep ingewortelde behoefte aan liefde. Een liefdesrelatie biedt een fantastische mogelijkheid om jezelf als mens te ontwikkelen. Echte, onvoorwaardelijke liefde is hét middel om dichter bij jezelf te komen.

Een mens heeft vele behoeften, die hij via liefdesrelaties vervult. Het is een utopie om te verwachten dat één partner je hele leven lang al jouw intieme behoeften weet te vervullen. Een tweede relatie biedt jou de mogelijkheid om jouw behoeften te laten vervullen die binnen je eerste relatie niet of onvoldoende aan bod komen en die toch voor jou heel wezenlijk zijn.

 

Wat betekent polyamorie

Polyamorie betekent ’Meervoudige Liefde’ of ’Veel Liefde’. Het staat voor een levenswijze waarbij erkend wordt dat het mogelijk is om van meer dan een persoon tegelijk te houden. Deze liefde uit zich in relaties waarbij vriendschap, intimiteit, een emotionele band, spirituele verbondenheid en/of seksualiteit ingrediënten zijn. Er zijn binnen de definitie van Polyamorie veel verschillende relatievormen mogelijk, maar ze hebben gemeenschappelijk dat deze gebaseerd zijn op liefde, openheid, eerlijkheid en respect.
Voor sommige mensen staat polyamorie voor de vrijheid om vanuit liefde verbinding aan te gaan met mensen die op je pad komen. Voor anderen staat polyamorie voor het uiting kunnen geven aan de verliefdheid die je voelt voor die ene andere persoon die niet jouw vaste liefdespartner is. Er zijn ook mensen die zichzelf als polyamoreus beschouwen maar dit niet persoonlijk in de praktijk brengen. Soms hebben ze gewoon niet twee keer een juiste persoon ontmoet of verkeren ze in een levensfase waarin ze geen tijd hebben voor meer dan één relatie. Soms onderhoudt hun partner een polyamoreuze relatie. Zij hangen echter uit volle overtuiging het gedachtegoed aan

 

Meer informatie over polyamorie?

Meer info op https://polyamorie.nlhttps://plukdeliefde.nl en op https://purenature.nl/polyamorie