Full member worden

Free membership

Iedereen die zich bij PAM heeft aangemeld, is automatisch free member. Het free membership is gratis, en geeft jou de mogelijkheid om rond te kijken wat PAM biedt. Als free member kun je onbeperkt flirts versturen naar andere members. Verder kun je een chat of berichten van full members lezen en zonder beperkingen beantwoorden. Als je je aanmeldt bij PAM, voeren wij nog een controle uit voordat we je profiel publiceren. Dat kan enige tijd kosten.

Full membership

Wanneer je echt contact wilt leggen met andere leden dan is een full membership het juiste abonnement. Het full membership is een betaald lidmaatschap. Foto´s op profielen zijn zichtbaar en je legt onbeperkt contact met zowel free members als full members door een bericht te sturen, flirts te sturen of via de chat. Jouw berichten kunnen worden gelezen en zonder beperkingen worden beantwoord door zowel free members als full members.

Je kunt kiezen uit drie full membership abonnementen:

  • 1 maand, € 17,95
  • 3 maanden, € 49,95
  • 6 maanden, € 75,00

Full poly membership

Begeef jij je samen met jouw geliefde(n) op het datingpad? Met een full poly membership krijgt iedere poly member 15% korting. Laat op PAM zien dat je bij elkaar hoort door te klikken op 'We zijn liefdespartners' op het profiel van je partner. Geef een beschrijving van jullie relatie. Onderstaande prijzen zijn dan automatisch aangepast.

Je kunt kiezen uit drie full poly membership abonnementen:

  • 1 maand, € 15,25
  • 3 maanden, € 42,45
  • 6 maanden, € 63,75

Betalen en direct contact leggen

Om full member te worden maak je het bedrag over wat behoort bij het abonnement wat je wilt afsluiten op rekeningnummer NL70INGB0009280108 t.n.v. Pure Nature Passion onder vermelding van je pseudoniem. Als je eenmaal betaalt hebt, voeren wij nog een controle uit voordat je full membership wordt geactiveerd. Dat kan enige tijd kosten.